Szukasz sali konferencyjnej? Bezpłatnie pomożemy Ci znaleźć idealny obiekt na Twoje wydarzenie! Napisz na [email protected]
Opis
Hotel Neptun w Łebie to eleganckie i wytworne miejsce nad polskim Bałtykiem. Z zewnątrz zachwyca zabytkowym wyglądem, wewnątrz zadziwia stylem i nowoczesnością.
To doskonałe miejsce na zorganizowanie spotkań biznesowych o różnym charakterze. Przyjeżdżają tu biznesmeni z całej Polski, by zorganizować swoją konferencję, szkolenie, wystawę, wykład czy inne wydarzenie firmowe.
Sala restauracyjna pozwala na wyprawienie również przyjęć okolicznościowych, uroczystych bankietów czy firmowych imprez. To również idealne miejsce na odpoczynek i integrację. Hotel Neptun oferuje swoim gościom komfortowe noclegi w przystępnej cenie nad samym morzem.
Sale konferencyjne - Hotel Neptun w Łebie
Pokoje - Hotel Neptun w Łebie
Hotel Neptun oferuje swoim gościom komfortowe i nowoczesne pokoje 1-, 2- i 3-osobowe. Uwzględniając dostawki i pełne wykorzystanie pokoi hotel oferuje 80 miejsc noclegowych. Na terenie obiektu mieszczą się również luksusowe apartamenty.
Wszystkie pomieszczenia urządzono stylowo i gustownie, z dbałością o najmniejszy szczegół. Pokoje i apartamenty wyposażone są w niezbędne sprzęty i wygodne meble. Większość posiada balkon z widokiem na morze lub las.
Liczba pokoi | |
---|---|
Pokój 1-osobowy | 1 |
Pokój 2-osobowy | 17 |
Pokój 3-osobowy | 8 |
Apartament | 7 |
Hotel Neptun w Łebie oferuje:
• Odcinek wydzielonej plaży do własnego użytku, zagospodarowany i obsługiwany (łóżka leżakowe, parasole, parawany, kosze plażowe, bar serwujący napoje)
• Grill bar w leśnej chacie przy hotelu kryty strzechą
• Kort tenisowy o sztucznej nawierzchni
• Solarium, salon kosmetyczny, masaż
• Bilard
• Parking dozorowany całą dobę
• Basen odkryty z podgrzewaną wodą i barem czynny w sezonie letnim
• Klub nocny
• Wypożyczalnię rowerów
• Saunę
Na terenie hotelu znajduje się również restauracja, kawiarnia i klub nocny. Za wyśmienite jedzenie w restauracji odpowiada Szef Kuchni Jacek Fedde wraz z zespołem. Tworzą oni kulinarne dzieła sztuki. Jacek Fedde swoją wiedzę zgłębił i poszerzył pracując z mistrzami w tym zawodzie - na początku u boku Phillipe Abrahama w Gdańsku, następnie we Florencji, w Southampton, na Bermudach oraz w ekskluzywnych 5-gwiazdkowych hotelach Irlandii. Królują tu dania kuchni włoskiej, polskiej i francuskiej.
konferencyjna
bankietowa
liczba uczestników
miejsc noclegowych
konferencyjna w m2