1 Dec, 2009
w Aktualności
Zimowe menu w restauracji hotelu Sofitel Victoria w Warszawie
Restauracja Canaletto zaprasza do skosztowania dań z zimowego menu, które zostało przygotowane przez szefa kuchni – Oliviera Croso. Menu stanowi połączenie kuchni polskiej i francuskiej. W karcie dań można znaleźć między innymi wątróbki gęsie (foie gras) ze świeżym karczochem i sałatką z trójkolorowej słodkiej papryki, jelenia z gęsią wątróbką i czerwoną kapustą, „creme brulee”, czy tort Sachera. Restauracja otwarta jest w godzinach od 16 do 22:30 i w sali restauracyjnej znajduje się miejsce dla 75 osób.
Hotel Sofitel Victoria Warszawa oferuje 343 pokoje, centrum rekreacji (basen, fitness room, siłownia, sauna), dwa bary, a także 13 sal konferencyjnych przystosowanych zarówno do konferencji i szkoleń, ale także do bankietów i bali. Większość hoteli grupy Orbis to obiekty posiadające centra konferencyjne.
Źródło: hotelnews.pl