2 Dec, 2009
w Aktualności
Słodkie chwile w sopockim Sheratonie
W Sopockim hotelu Sheraton w grudniu będzie można spędzić słodkie chwile delektując się deserami i ciastami, które będą serwowane w hotelowych restauracjach i barach. Słodkości przygotowane według przepisu Krzysztofa Ilnickiego - szefa cukierni hotelu Sheraton Sopot. W ofercie między innymi: waniliowy pudding zapiekany z rodzynkami i kawałkami słodkiego pieczywa serwowany z bitą śmietaną i cynamonem, czy ciasto daktylowe z brązowym cukrem podawane z sosem karmelowym.
Sheraton Sopot Hotel, Conference Center & Spa to szczególne miejsce do przeprowadzenie w nim konferencji, szkolenia, bankietu, czy balu za sprawą Centrum Konferencyjnego w hotelu.
Źródło: Sheraton Sopot Hotel, Conference Center & Spa
Sheraton Sopot Hotel, Conference Center & Spa to szczególne miejsce do przeprowadzenie w nim konferencji, szkolenia, bankietu, czy balu za sprawą Centrum Konferencyjnego w hotelu.
Źródło: Sheraton Sopot Hotel, Conference Center & Spa