Nowe osoby w zespole MCC Mazurkas Conference Centre & Hotel
MCC Mazurkas Conference Centre & Hotel rozwija się bardzo dynamicznie. W związku z tym, w ostatnim czasie, firma poszerzyła swój zespół o nowych profesjonalistów. Są nimi pani Dorota Ryglewicz, która objęła stanowisko Kierownika Działu Konferencji i Bankietów oraz pan Adam Mikołajuk, który został Kierownikiem Operacyjnym Działu Cateringu.
Zarówno Dorota Ryglewicz, jak i Adam Mikołajuk są profesjonalistami w swoich dziedzinach i mogą pochwalić się wieloletnim doświadczeniem w branży hotelarskiej i cateringowej.
Pani Dorota Ryglewicz współpracowała do tej pory z takimi światowymi markami jak Hilton czy Radisson Blu. Swoje doświadczenie zdobywała w hotelach Hilton w Londynie oraz w Warszawie oraz w warszawskim Radisson Blu Cluster, gdzie piastowała stanowisko Senior Sales Managera - Head of Corporate. W MCC Mazurkas pani Dorota Ryglewicz przejmie pieczę nad 10-osobowym zespołem, zajmującym się koordynacją i przebiegiem wszystkich eventów na ternie obiektu.
Z kolei, pan Adam Mikołajuk swoje doświadczenie zdobywał w największej nowojorskiej firmie cateringowej - Cipriani. Kierował również Działem Cateringu w Food Zone oraz był Kierownikiem Regionalnym w przedsiębiorstwie Sodexo. W MCC Mazurkas Conference Centre & Hotel będzie pełnił funkcję Kierownika Operacyjnego Działu Cateringu, a do jego zadań należeć będzie planowanie polityki zakupowej firmy, współpraca z działem sprzedaży w kontaktach z kluczowymi klientami, a także wdrażanie nowych pomysłów w zakresie oferty firmy.
INFORMACJA PRASOWA