Gastro-Hotel - Ponad 20 edycji!

Gastro-Hotel - Ponad 20 edycji!
To już kolejny rok podróży z Targami Gastro-Hotel po turystycznej mapie Polski i jak co roku zapraszamy do Kołobrzegu.

26 - 28 lutego (wtorek - czwartek) w kołobrzeskiej Hali Milenium na ul. Łopuskiego 38 czekać będzie na gastronomów i hotelarzy wiele ciekawych pokazów oraz szkoleń, m.in. dla menagerów, pokojowych, kelnerów, kierowników sali oraz kucharzy. Targi Gastro-Hotel to kameralny salon w profesjonalnej oprawie, dający możliwość spotkań B2B. To ciekawe wydarzenie dostarczające wielu wrażeń wizualnych i smakowych, pozwalające zapoznać się z najnowszymi trendami i technologiami.

CIEKAWE POKAZY

Speedbar
Zapraszamy na pokazy trzykrotnego Mistrza Polski, Mistrza Europy, Chin i Dalekiego Wschodu oraz Wicemistrza Pucharu Świata w sztuce flair Krzysztofa Drabika - pseudonim artystyczny James Bond - Agent 007. Jego pokazy tak jak on są innowacyjne, eleganckie, pełne dynamiki i profesjonalizmu. Cechuje go pomysłowość, elastyczność i pracowitość. W czasie pokazu zmienia się w dziką , nieokiełznaną bestię. Jest szybki i nadzwyczaj dokładny.

Carving
Sztuka rzeźbienia w warzywach i owocach ma swe korzenie w krajach azjatyckich. Efektownie wyrzeźbione owoce i warzywa zaskakują  kunsztem i precyzją, a jednocześnie przyciągają wzrok kształtem i bogatą kolorystyką.
Określenie „sztuka kulinarna” w pełni opisuje mistrzostwo Szefów Kuchni w przygotowaniu posiłku, a celem carvingu jest uczynienie tego jedzenia bardziej atrakcyjnym i apetycznym.
Zapraszamy na pokazy Dariusza Ślusarczyka na targach Gastro-Hotel.

Szkolenia
Na targach Gastro-Hotel w Kołobrzegu 26 - 28 lutego czeka na gastronomów i hotelarzy wiele ciekawych pokazów oraz szkoleń, m.in. dla menagerów, pokojowych, kelnerów, kierowników sali oraz kucharzy.
- Zarządzanie w hotelarstwie i gastronomii
- Obsługa klienta w gastronomii. Twórcze podejście do sprzedaży i obsługi w gastronomii
- Profesjonalne przygotowanie jednostki mieszkalnej dla gościa
- Techniki obsługi kelnerskiej
- Wino w gastronomii
- Savoir-vivre – dobre praktyki zachowania i postępowania wobec gości

Konkurs
Zapraszamy do promocji obiektów oraz do wspólnej zabawy poprzez udział w konkursie:Kulinarna Uczta Gastro-Hotel z Markiem Widomskim – Bałtycka Kuchnia Regionalna.

Szczegółowy program znajdziecie Państwo na www.gastro-hotel.pl



INFORMACJA PRASOWA