10 Dec, 2013
w Aktualności
Dwie kolejne nagrody dla pracowników Qubus Hotel
Po raz kolejny pracownicy sieci Qubus Hotel zostali wyróżnieni w prestiżowych konkursach. Edyta Goryszewska – Szumska, Dyrektor działu HR w Qubus Hotel otrzymała tytuł „Dyrektor HRoku 2013", a Mariusz Tkaczyk zdobył I miejsce w zawodach „Jack Daniel’s World Championship Invitational Barbecue”.
Pod koniec listopada podczas honorowej gali organizowanej przez wydawnictwo „Wiedza i Praktyka” jury wyłoniło zwycięzców w kategorii „Dyrektor Hroku 2013”. Celem konkursu była promocja najlepszych działań HR oraz nagrodzenie osób, które swoją pracą i „sympatyczną twarzą” przyczyniły się do sukcesu w tym obszarze.
- Nagroda, którą otrzymałam jest dla mnie bardzo miłym wyróżnieniem. Traktuję ją jednak jako sukces całego Działu Zasobów Ludzkich w sieci Qubus Hotel. Jest to potwierdzenie, że budują go profesjonaliści, zaangażowani i identyfikujący się z firmą i jej wartościami. Mam to szczęście, że mogę pracować z grupą indywidualistów, którzy wnoszą do firmy wiele własnej kreatywności, tworząc jednocześnie fantastyczny zespół – mówi Edyta Goryszewska-Szumska Dyrektor Personalny w Qubus Hotel
W ostatnim czasie laureatem nagrody w konkursie „Jack Daniel’s World Championship Invitational Barbecue”, został także Mariusz Tkaczyk, Specjalista ds. Gastronomii w sieci. Razem ze swoją drużyną „Polish BBQ Kings”, Tkaczyk zajął I miejsce w kategorii sos barbecue.
-Uczestniczę w tym konkursie już po raz 8. Początki były trudne, ponieważ dopiero uczyłem się kuchni amerykańskiej. Udało mi się jednak 2 razy zdobyć tytuł - Mistrza i Vice Mistrza w barbecue. Ogromną nagrodą jest też samo wystartowanie w tym wydarzeniu. Nasz zespół jest jedyną polską drużyną w tym konkursie – mówi Mariusz Tkaczyk .
Przy okazji konkursu drużyny pracują z najlepszymi szefami kuchni USA. Polskie pomysły w ich oczach, z roku na rok cieszą się coraz większym uznaniem. Wyróżniony sos BBQ w przyszłym roku będzie do nabycia w całych Stanach Zjednoczonych.
INFORMACJA PRASOWA
Pod koniec listopada podczas honorowej gali organizowanej przez wydawnictwo „Wiedza i Praktyka” jury wyłoniło zwycięzców w kategorii „Dyrektor Hroku 2013”. Celem konkursu była promocja najlepszych działań HR oraz nagrodzenie osób, które swoją pracą i „sympatyczną twarzą” przyczyniły się do sukcesu w tym obszarze.
- Nagroda, którą otrzymałam jest dla mnie bardzo miłym wyróżnieniem. Traktuję ją jednak jako sukces całego Działu Zasobów Ludzkich w sieci Qubus Hotel. Jest to potwierdzenie, że budują go profesjonaliści, zaangażowani i identyfikujący się z firmą i jej wartościami. Mam to szczęście, że mogę pracować z grupą indywidualistów, którzy wnoszą do firmy wiele własnej kreatywności, tworząc jednocześnie fantastyczny zespół – mówi Edyta Goryszewska-Szumska Dyrektor Personalny w Qubus Hotel
W ostatnim czasie laureatem nagrody w konkursie „Jack Daniel’s World Championship Invitational Barbecue”, został także Mariusz Tkaczyk, Specjalista ds. Gastronomii w sieci. Razem ze swoją drużyną „Polish BBQ Kings”, Tkaczyk zajął I miejsce w kategorii sos barbecue.
-Uczestniczę w tym konkursie już po raz 8. Początki były trudne, ponieważ dopiero uczyłem się kuchni amerykańskiej. Udało mi się jednak 2 razy zdobyć tytuł - Mistrza i Vice Mistrza w barbecue. Ogromną nagrodą jest też samo wystartowanie w tym wydarzeniu. Nasz zespół jest jedyną polską drużyną w tym konkursie – mówi Mariusz Tkaczyk .
Przy okazji konkursu drużyny pracują z najlepszymi szefami kuchni USA. Polskie pomysły w ich oczach, z roku na rok cieszą się coraz większym uznaniem. Wyróżniony sos BBQ w przyszłym roku będzie do nabycia w całych Stanach Zjednoczonych.
INFORMACJA PRASOWA