18 Jan, 2017
w Aktualności
Dwa wydarzenia w jednym czasie, czyli Targi WorldHotel i EuroGastro w MT Polska
W kwietniu w Centrum Targowo-Kongresowym MT Polska w Warszawie jednocześnie odbędą się Targi Wyposażenia Obiektów Noclegowych WorldHotel i Międzynarodowe Targi Gastronomiczne EuroGastro. Dla wystawców to okazja do spotkań z właścicielami, zarządzającymi oraz osobami decyzyjnymi w obiektach noclegowych oraz gastronomicznych.
Branżę HoReCa czeka wyjątkowe wydarzenie, a właściwie dwa - czyli podwójnie wyjątkowy kwiecień zapowiada się bardzo ciekawie. Targi EuroGastro i WorldHotel w tym samym miejscu i czasie to pełny dostęp do najnowszej oferty z branży hotelarskiej, gastronomicznej oraz cateringowej. Ekspozycje targowe obu wydarzeń umożliwią zapoznanie się z najnowszymi rozwiązaniami niezbędnymi do aranżacji lokali gastronomicznych oraz obiektów noclegowych.
Wystawcy Targów EuroGastro przedstawią całościową ofertę wyposażenia zaplecza kuchennego dla restauracji, kawiarni, piekarni, cukierni, lodziarni, barów, małej gastronomii, pubów czy pizzerni, jak też punktów zbiorowego żywienia. Poza niezbędną infrastrukturą firmy zaproponują pełen asortyment produktów i półproduktów spożywczych koniecznych do stworzenia odpowiedniego menu. Znajdą się tam świeże ryby, owoce morza, mięsa, wędliny, warzywa, zioła, przyprawy i nabiał, jak też wyroby słodkie i słone, świeże i mrożone do częściowego lub pełnego wypieku. Targi EuroGastro to także wachlarz napojów, w tym najlepszych gatunków kaw, smakowych gorących czekolad, naturalnych soków, wód mineralnych, herbat, a także alkoholi.
Obu wydarzeniom będą towarzyszyć konkursy kulinarne organizowane przez znanych szefów kuchni. Łączą one wiedzę i doświadczenie autorytetów kulinarnych z nowym odważnym spojrzeniem młodych kucharzy. Podczas najbliższej edycji odbędzie się „Kulinarny Talent” Roberta Sowy, „CHEF Culinary Cup” pod patronatem Jerzego Pasikowskiego, a także „Festiwal Kuchni Greckiej” Teo Vafidisa. Lokalne smaki z kolei zostaną przybliżone w konkursie organizowanym przez Kubę Korczaka „Produkt regionalny - Mistrzostwa kulinarne im. Hanny Szymanderskiej” oraz „Smakach dziczyzny” Artura Świerżewskiego. Emocje, które towarzyszą konkursom, zaskakujące koncepcje i odkrywanie nowych smaków tworzą ogromną dawkę pozytywnej energii, która co roku kreuje wyjątkową atmosferę targów.
Bardzo dobre prognozy dla rynku HoReCa w Polsce opisane w raporcie firmy PMR pt. Rynek HoReCa w Polsce w 2016 z pewnością zachęcą przedstawicieli branży do rozwijania oferty i maksymalnego wykorzystania potencjału odbywających się równolegle Targów EuroGastro oraz WorldHotel.
Targi EuroGastro oraz WorldHotel odbędą się w dniach 5-7 kwietnia br. w Centrum Targowo-Kongresowym MT Polska przy ul. Marsa 56c w Warszawie.
Rejestracja już dostępna. Zarejestruj się online!
Rejestracji na Targi EuroGastro oraz WorldHotel można już dokonać wypełniając formularz, który znajduje się na stronach: www.eurogastro.com.pl lub www.worldhotel.pl. Obejmuje ona wstęp na oba wydarzenia. Dla klientów biznesowych organizator przewidział 50% zniżki na bilet wstępu przy rejestracji online do 3 kwietnia 2017 roku.
Więcej informacji na www.eurogastro.com.pl oraz www.worldhotel.pl.
INFORMACJA PRASOWA
Branżę HoReCa czeka wyjątkowe wydarzenie, a właściwie dwa - czyli podwójnie wyjątkowy kwiecień zapowiada się bardzo ciekawie. Targi EuroGastro i WorldHotel w tym samym miejscu i czasie to pełny dostęp do najnowszej oferty z branży hotelarskiej, gastronomicznej oraz cateringowej. Ekspozycje targowe obu wydarzeń umożliwią zapoznanie się z najnowszymi rozwiązaniami niezbędnymi do aranżacji lokali gastronomicznych oraz obiektów noclegowych.
Wystawcy Targów EuroGastro przedstawią całościową ofertę wyposażenia zaplecza kuchennego dla restauracji, kawiarni, piekarni, cukierni, lodziarni, barów, małej gastronomii, pubów czy pizzerni, jak też punktów zbiorowego żywienia. Poza niezbędną infrastrukturą firmy zaproponują pełen asortyment produktów i półproduktów spożywczych koniecznych do stworzenia odpowiedniego menu. Znajdą się tam świeże ryby, owoce morza, mięsa, wędliny, warzywa, zioła, przyprawy i nabiał, jak też wyroby słodkie i słone, świeże i mrożone do częściowego lub pełnego wypieku. Targi EuroGastro to także wachlarz napojów, w tym najlepszych gatunków kaw, smakowych gorących czekolad, naturalnych soków, wód mineralnych, herbat, a także alkoholi.
Obu wydarzeniom będą towarzyszyć konkursy kulinarne organizowane przez znanych szefów kuchni. Łączą one wiedzę i doświadczenie autorytetów kulinarnych z nowym odważnym spojrzeniem młodych kucharzy. Podczas najbliższej edycji odbędzie się „Kulinarny Talent” Roberta Sowy, „CHEF Culinary Cup” pod patronatem Jerzego Pasikowskiego, a także „Festiwal Kuchni Greckiej” Teo Vafidisa. Lokalne smaki z kolei zostaną przybliżone w konkursie organizowanym przez Kubę Korczaka „Produkt regionalny - Mistrzostwa kulinarne im. Hanny Szymanderskiej” oraz „Smakach dziczyzny” Artura Świerżewskiego. Emocje, które towarzyszą konkursom, zaskakujące koncepcje i odkrywanie nowych smaków tworzą ogromną dawkę pozytywnej energii, która co roku kreuje wyjątkową atmosferę targów.
Bardzo dobre prognozy dla rynku HoReCa w Polsce opisane w raporcie firmy PMR pt. Rynek HoReCa w Polsce w 2016 z pewnością zachęcą przedstawicieli branży do rozwijania oferty i maksymalnego wykorzystania potencjału odbywających się równolegle Targów EuroGastro oraz WorldHotel.
Targi EuroGastro oraz WorldHotel odbędą się w dniach 5-7 kwietnia br. w Centrum Targowo-Kongresowym MT Polska przy ul. Marsa 56c w Warszawie.
Rejestracja już dostępna. Zarejestruj się online!
Rejestracji na Targi EuroGastro oraz WorldHotel można już dokonać wypełniając formularz, który znajduje się na stronach: www.eurogastro.com.pl lub www.worldhotel.pl. Obejmuje ona wstęp na oba wydarzenia. Dla klientów biznesowych organizator przewidział 50% zniżki na bilet wstępu przy rejestracji online do 3 kwietnia 2017 roku.
Więcej informacji na www.eurogastro.com.pl oraz www.worldhotel.pl.
INFORMACJA PRASOWA