Dla wielbicieli hotelowej kuchni Campanile mamy dobrą wiadomość!
Marka Campanile ponownie otworzyła restauracje w swoich hotelach w Poznaniu, Bydgoszczy i Szczecinie. Lokale były zamknięte przez ostatnich kilka miesięcy. Wdrażano procedury zgodne z nowym reżimem sanitarnym.
Miłośników kuchni w hotelach sieci Campanile z pewnością ucieszy fakt, że od września będą mogli ponownie zjeść swoje ulubione dania w poznańskiej, szczecińskiej i bydgoskiej restauracji. Do menu bowiem wracają znane i lubiane przez gości dania, takie jak np. specjalność Szefa Kuchni firmowe campaburgery. Nie zabraknie również nowości i powiewu świeżości w hotelowym jadłospisie.
W Hotelu Campanile Poznań restauracja funkcjonuje od 7 września, a w pozostałych dwóch wspomnianych hotelach od 15 września. W lokalu można nie tylko delektować się pysznym smakiem dań, ale również zorganizować spotkanie biznesowe i okolicznościowe przyjęcie.
Podczas przerwy w funkcjonowaniu restauracji wdrażano w nich nowe procedury zgodne z aktualnymi regulacjami prawnymi i wytycznymi obowiązującymi wszystkie hotele zrzeszone w Louvre Hotels Group, a także prowadzono szkolenia dla pracowników i przygotowywano się do nowych realiów epidemiologicznych.
INFORMACJA PRASOWA